DVB-C - STATIE TV HOTELIERA CU RECEPTIE DE LA SATELIT SI TRANSMISIE DVB-C
Imagine lipsa



Sistemul este format dintr-o statie cu module care permite receptia programelor digitale de la satelit si distributie la un numar mare de televizoare. Transmisia se face in format digital DVB-C care este de o calitate superioara transmisiilor prin satelit de la operatori DTH.

AVANTAJELE SISTEMULUI :
- costuri mult reduse per televizor pentru o perioada lunga de timp ( 5-10 ani )
- calitatea transmisiei mult superioara atat din punct de vedere al imaginii cat si a fiabilitatii de functionare a sistemului
- posibilitatea transmiterii atat a programelor standard ( SD ) cat si a programelor de inalta rezolutie ( HD )
- pot fi receptionate atat programe libere sau codate
- nu sunt necesare decodoare sau receptoare suplimentare , receptia facandu-se direct pe televizor ( televizorul trebuie sa fie prevazut cu tuner digital integrat DVB-C mpeg-4 )

Statia este formata dintr-o rama pe care sunt montate module :
- modul transmodulator pentru receptie de la satelit care permite transmiterea simultana a pana la 20 programe TV aflate in 2/3 transpondere ( frecventa satelit )functie de modelul de statie ales

Pentru programele codate se utilizeaza un singur card de decodare per modul pentru 15 programe TV ceea ce rezulta o economie a costurilor comparativ cu receptia prin satelit cu receptoare individuale.
Cardurile utilizate sunt oficiale , deci nu sunt probleme din perspectiva dreptului de difuzare.Sistemul nu foloseste metoda de clonare de carduri sau card-sharing.



Caracteristici tehnice :


© Antech'98 All rights Reserved 2005-2020